Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Michael

  Aanbod van Michael

  Geplaatst door Michael
  Ik wil kwetsebare/oudere mensen helpen met de situatie hoe het nu gaat in Nederland. Ik zit zelf thuis omdat ik niet kan werken. Wil graag helpen waar ik kan! Lees meer
 • Profielfoto van Kitty

  Aanbod van Kitty

  Geplaatst door Kitty
  De komende weken helpen bij praktische dagelijkse dingen of contact hebben met elkaar via de telefoon etc. Boodschapje etc. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 341 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Bart

  Aanbod van Bart

  Geplaatst door Bart
  Voor de mensen die bang zijn om naar buiten te gaan, vanwege het corona virus, wil ik aanbieden om boodschappen te doen, of wat op te halen zoals medicatie. Mensen die hulpbehoevend zijn kunnen een be... Lees meer
 • Profielfoto van Daniek

  Aanbod van Daniek

  Geplaatst door Daniek
  Ik ben komende weken thuis omdat mijn universiteit gesloten is door coronavirus. Ik stel me graag beschikbaar voor mensen die niet naar buiten kunnen/durven, bijvoorbeeld om boodschappen te doen of ho... Lees meer
 • Profielfoto van Shirley

  Workschop bloemen

  Geplaatst door Shirley
  De paas dagen komen er aan.... Geef je op voor een leuke workschop Paas stuk Paas krans Paas bloemen taart Lees meer
 • Profielfoto van Marga

  Aanbod van Marga

  Geplaatst door Marga
  Is me met de paplepel mee gegeven. We leven niet alleen op deze planeet. Met elkaar de wereld wat vriendelijker en leuker maken, is voor mij een vanzelfsprekendheid. Niet in grote gebaren, maar, het z... Lees meer
 • Profielfoto van Nadine

  Boodschappen doen

  Geplaatst door Nadine
  Het is nu even een rare tijd.. ik wil mezelf graag aanbieden voor de ouderen en kwetsbare mensen.. heb je een boodschap nodig en durft u zelf de deur niet meer uit bied ik mij vrijwillig aan om dit te... Lees meer
 • Profielfoto van Dirk

  Aanbod van Dirk

  Geplaatst door Dirk
  Geloof in een duurzame samenleving en door elkaar te helpen d.m.v. praktische of sociale hulp tot een prettige samenleving te komen. Heb opleiding biologische landbouw achter de rug en ben aardig thu... Lees meer
 • Profielfoto van Fadi

  Aanbod van Fadi

  Geplaatst door Fadi
  Ik wil graag anderen helpen. Ik zou bij klussen en tuineren kunnen heplen. Lees meer
 • Profielfoto van Femmie

  Aanbod van Femmie

  Geplaatst door Femmie
  Als ik kan helpen doe ik dat graag. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.