Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Maik

  Aanbod van Maik

  Geplaatst door Maik
  Beschikbaar voor het doen van boodschapen Lees meer
 • Profielfoto van Gerrit

  Aanbod van Gerrit

  Geplaatst door Gerrit
  Het is goed om mensen te helpen die hun zelf niet kunnen helpen. Ik ben chauffeur en zou medisch personeel die dood moe zijn na hun werk periode, kunnen vervoeren terug naar huis smorgens vanaf het zi... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 341 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Harry

  Aanbod van Harry

  Geplaatst door Harry
  Ik zie de mensen in de zorg zo ontzettend hard werken, dan kan het toch niet zo zijn dat wij niets doen. Lees meer
 • Profielfoto van Alex

  Aanbod van Alex

  Geplaatst door Alex
  Heb alle tijd omdat eigen bedrijf zo goed als stil staat Zag een oproep voor chauffeur voor verpleging Ben 50 jaar chauffeur op touringcar en vrachtauto’s Lees meer
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  Ik heb winkel gebeurd niets dus en vind auto rijden leuk en wil me graag nuttig maken Lees meer
 • Profielfoto van Matthijs

  Aanbod van Matthijs

  Geplaatst door Matthijs
  Ik zag de oproep voor het vervoeren van verpleegkundigen van en naar Den Helder. Ik heb zelf 7 jaar op een op een verlengde transporter gereden dus ben bekend met een “lang” voertuig. Graag wi... Lees meer
 • Profielfoto van Pauline Njoeklien

  Aanbod van Pauline Njoeklien

  Geplaatst door Pauline Njoeklien
  Hoe heerlijk het ook was om fulltime voor de kids bezig te kunnen zijn en zorgen, begint het toch weer te kriebelen. Om deze reden wil ik graag weer herintreden en zoek ik vrijwillgerswerk. Ik zag ... Lees meer
 • Profielfoto van Dianne

  Aanbod van Dianne

  Geplaatst door Dianne
  Hallo allemaal, Ik ben Dianne, 22 jaar oud en net afgestudeerd. Vanwege de coronacrisis zit ik momenteel thuis bij mijn ouders in Heerhugowaard en zou ik graag mijn steentje willen bijdragen. Daarom ... Lees meer
 • Profielfoto van Kevin

  Corona-hulp

  Geplaatst door Kevin
  Goeiendag, Mijn naam is Kevin, 26 jaar woonachtend in heerhugowaard. Door de corona-pandemi zijn veel mensen bang om naar buiten te gaan dmv besmettings-risico. Voor die mensen wil ik me gra... Lees meer
 • Profielfoto van Annemieke

  Aanbod van Annemieke

  Geplaatst door Annemieke
  Hulp bij onderwijsvragen, boodschappen halen enz. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.