Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Kamal

  Aanbod van Kamal

  Geplaatst door Kamal
  Ik ben een statushouder uit Syrie. Mijn integratiecoach doet deze inschrijving. In Syrië monteerde ik keukens en kasten. Ik ben ook bekend ,met elektriciteit. Ik wil heel graag vrijwilligerswerk doen... Lees meer
 • Profielfoto van Bente

  Aanbod van Bente

  Geplaatst door Bente
  Op dit moment heb ik een tussenjaar en door de coronacrisis ben ik zonder baan komen te zitten. Ik mis het om mijzelf nuttig maken en iets toe doen en daarom bied ik graag mijn hulp aan in de vorm van... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 341 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Brigitte

  Aanbod van Brigitte

  Geplaatst door Brigitte
  Ik werk zelf 4 dagen per week. Maar misschien kan ik op mijn vrije dagen iets betekenen voor iemand die nu heel beperkt is door het coronavirus in de vorm van boodschappen doen of een babbeltje via de... Lees meer
 • Profielfoto van Jeroen

  Aanbod van Jeroen

  Geplaatst door Jeroen
  Ik ben pas verhuisd en wil mensen leren kennen . Lees meer
 • Profielfoto van Estella

  Aanbod van Estella

  Geplaatst door Estella
  Wij zijn een positief ingesteld gezin die graag een ander helpt als deze hulp nodig heeft Lees meer
 • Profielfoto van Sonja

  Aanbod van Sonja

  Geplaatst door Sonja
  Ik zag een oproep om regelmatig kaarten te sturen naar een oudere in een verzorgingshuis. Graag zou ik middels een kaartje willen bijdragen aan een iets minder eenzame oudere. Ik zou wekelijks twee ka... Lees meer
 • Profielfoto van Robert

  Aanbod van Robert

  Geplaatst door Robert
  Ik wil graag helpen met huiswerkbegeleiding via facetime. Ik wil graag mij inzetten om kinderen de structuur te geven van leren, en hun vragen te beantwoorden. Nu tijdens de lockdown ben ik iedere wer... Lees meer
 • Profielfoto van Lucy

  Aanbod van Lucy

  Geplaatst door Lucy
  Ik wil graag iets voor een ander doen omdat ik het super leuk vind om mensen te helpen. Dat is ook de rede dat ik docent wil worden want het geeft mij gewoon een goed gevoel om iets voor de maatschapp... Lees meer
 • Profielfoto van Milou

  Aanbod van Milou

  Geplaatst door Milou
  Door deze gekke tijd zit ik veel thuis, en ik wil mij zelf graag nuttig inzetten voor de buurt, dus heeft u hulp nodig of kent u iemand die hulp nodig heeft dan hoor ik dat graag! Lees meer
 • Profielfoto van Charelle

  Aanbod van Charelle

  Geplaatst door Charelle
  Ik ben 27 jaar en woon nu 2 jaar in Heerhugowaard met mijn vriend en mijn zoon van 1 jaar. In deze tijd werk ik vanuit huis maar wil graag iets bijdragen om deze hele situatie wat dragelijker te maken... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.