Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Marieke

  Aanbod van Marieke

  Geplaatst door Marieke
  Zoals alle anderen die zichzelf aanbieden, wil ik ook iets voor mijn medemens doen. Ik zou er zelfs mijn werk van willen maken. Voor nu ben ik bezig met een cursus Budget coach. Ik wil mezelf graag aa... Lees meer
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  Ik heb winkel gebeurd niets dus en vind auto rijden leuk en wil me graag nuttig maken Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 367 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Simone

  Aanbod van Simone

  Geplaatst door Simone
  Ik ben Simone, 28 jaar oud en ik woon in Heerhugowaard. Momenteel ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg, ik heb het daar heel erg naar mijn zin en ben naast mijn werk op zoek naar een andere leuke u... Lees meer
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  Ik heb een winkel en wil me graag nuttig maken en voldoening krijgen wat ik doe en rij graag in auto en ben smorgens en savonds inzetbaar Lees meer
 • Profielfoto van Rina

  Klusjesman of vrouw

  Geplaatst door Rina
  Hallo, Mijn naam is Rina. Ik ben op zoek naar iemand die mij straks kan helpen met klussen! Wij krijgen over 3 maanden onze nieuwe keuken maar wij hebben totaal geen verstand van techniek! Wie o wie ... Lees meer
 • Profielfoto van Chris

  Aanbod van Chris

  Geplaatst door Chris
  Door de huidige situatie heb ik wat tijd over komend jaar terwijl ik mijn laatste zaken afrond bij mijn studie en omdat ik stop met andere vrijwillige werkzaamheden. Graag doe geef ik terug aan de sam... Lees meer
1 2 3 4 5 6 Volgende

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.