Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Natashja

  Aanbod van Natashja

  Geplaatst door Natashja
  In deze moeilijke tijd wil ik graag iets doen voor de medemens. Denk aan hond uitlaten, boodschappen doen of gewoon een kopje koffie drinken. Lees meer
 • Profielfoto van Marcel

  Aanbod van Marcel

  Geplaatst door Marcel
  Graag wil ik andere mensen helpen En graag wil ik ook weer bij een dierenopvang helpen Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 385 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Sinem

  Aanbod van Sinem

  Geplaatst door Sinem
  Ik ben Sinem. Ik ben in april verhuisd naar Heerhugowaard toon corona net begon. Ik ben docent Engels en actief op zoek naar een baan, maar ik ben niet aangenomen vanwege mijn Nederlandse niveau, dat ... Lees meer
 • Profielfoto van Vincent

  Aanbod van Vincent

  Geplaatst door Vincent
  Ik vind het leuk om mee te helpen. Zie aan gegeven mogelijkheden. Ik kan mensen een stukje ondersteuning bieden op meerdere vlakken. Lees meer
 • Profielfoto van Nida

  Aanbod van Nida

  Geplaatst door Nida
  Hallo Ik ben Nida, ik leer nog NL en ik wil graag andere mensen leren kennen om de taal te leren. Ik ben goed met make-up en kan ook henna tattoos aanbrengen. Lees meer
 • Profielfoto van Eddie

  Aanbod van Eddie

  Geplaatst door Eddie
  Wil mijn vaardigheden en kennis graag delen met anderen en ook leren van de vaardigheden en ervaringen van anderen. Kom uit de wereld van communicatie en media. Adobeprogramma's zijn voor mij geen onb... Lees meer
 • Profielfoto van Tamar

  Aanbod van Tamar

  Geplaatst door Tamar
  Zou graag voor eenzame ouderen klaar staan om lekker naar buiten te gaan voor een wandeling om samen te genieten van de natuur. Gezien mijn ervaring met mijn eigen oma is binnen zitten funest. Wil gra... Lees meer
 • Profielfoto van Marieke

  Aanbod van Marieke

  Geplaatst door Marieke
  Zoals alle anderen die zichzelf aanbieden, wil ik ook iets voor mijn medemens doen. Ik zou er zelfs mijn werk van willen maken. Voor nu ben ik bezig met een cursus Budget coach. Ik wil mezelf graag aa... Lees meer
 • Profielfoto van Gerda

  Aanbod van Gerda

  Geplaatst door Gerda
  Wisselwerking iets doen voor anderen - contacten en voldoening voor mezelf Lees meer
 • Profielfoto van Joline

  Aanbod van Joline

  Geplaatst door Joline
  Hoi ik ben Joline, ik zit op dit moment tijdelijk werkloos. Toch wil ik mijn steentje bijdragen. Ik ben beschikbaar voor een goed gesprek, een handje in het huishouden en gezelschap. Ook kan ik lekker... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.