Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Sinem

  Aanbod van Sinem

  Geplaatst door Sinem
  Ik ben Sinem. Ik ben in april verhuisd naar Heerhugowaard toon corona net begon. Ik ben docent Engels en actief op zoek naar een baan, maar ik ben niet aangenomen vanwege mijn Nederlandse niveau, dat ... Lees meer
 • Profielfoto van Ali

  Aanbod van Ali

  Geplaatst door Ali
  Ik ben Ali ben 23 jaar oud, Ik vind het belangrijk om elkaar te helpen en mensen steunen vooral in deze vreselijke tijden want we zijn voor elkaar. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 367 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Tim

  Aanbod van Tim

  Geplaatst door Tim
  Mijn naam is Tim en ik ben bijna 22 jaar. Ik wil graag wat ervaring opdoen met kinderen omdat ik mogelijk graag naar Amerika zou willen als au pair. Daarnaast ben ik sociaal en vind ik het leuk om wat... Lees meer
 • Profielfoto van Jeffrey

  Samen tegen armoede en eenzaamheid

  Geplaatst door Jeffrey
  Via mijn werk ben ik jarenlang in contact geweest met gezinnen die ondersteuning nodig hebben op financieel gebied. Ben sindsapril gewisseld van baan, Maar heb nog steeds de behoeften om te ondersteu... Lees meer
 • Profielfoto van Katarina

  Aanbod van Katarina

  Geplaatst door Katarina
  Ik zou graag willen helpen voor mensen die hulp nodig hebben waarmee ik zou kunnen helpen binnen mijn kunnen/doen Lees meer
 • Profielfoto van Sanne

  Aanbod van Sanne

  Geplaatst door Sanne
  Ik wil graag iets voor anderen doen Lees meer
 • Profielfoto van Lisanne

  Aanbod van Lisanne

  Geplaatst door Lisanne
  Dat weet ik nog niet, wil even kijken wat het inhoudt en dan eventueel reageren Lees meer
 • Profielfoto van Natashja

  Aanbod van Natashja

  Geplaatst door Natashja
  In deze moeilijke tijd wil ik graag iets doen voor de medemens. Denk aan hond uitlaten, boodschappen doen of gewoon een kopje koffie drinken. Lees meer
 • Profielfoto van Eddie

  Aanbod van Eddie

  Geplaatst door Eddie
  Wil mijn vaardigheden en kennis graag delen met anderen en ook leren van de vaardigheden en ervaringen van anderen. Kom uit de wereld van communicatie en media. Adobeprogramma's zijn voor mij geen onb... Lees meer
 • Profielfoto van Катя

  Aanbod van Катя

  Geplaatst door Катя
  Ik was te lang met kinderen gesloten. Ik wil even terug naar de gemeenschap )) Ik zie dat als opstapje om verder werk vinden Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.