Direct naar de inhoud van deze pagina

Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Romana

  Aanbod van Romana

  Geplaatst door Romana
  Nieuwe uitdagingen, anderen helpen Lees meer
 • Profielfoto van Indra

  Oppas

  Geplaatst door Indra
  Ik zou het erg leuk vinden om op te passen! Zowel incidenteel als op een vaste dag/avond. Ik heb ervaring met kinderen tussen de 1 en 8 jaar. Ook heb ik een VOG. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 246 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Amanda

  Aanbod van Amanda

  Geplaatst door Amanda
  Ik doe al vanaf jongs af aan vrijwilligerswerk, met heel veel plezier! Ik hou van mensen, ben zeer creatief en ik heb veel te bieden! Lees meer
 • Profielfoto van Tessa

  Aanbod van Tessa

  Geplaatst door Tessa
  Omdat ik uit eigen ervaring weet hoe belangrijk aandacht, een luisterend oor en waar nodig ondersteuning is. Graag wil ik in een samenleving waar individualisme hoogtij viert juist laten zien dat het ... Lees meer
 • Profielfoto van Naomi

  Aanbod van Naomi

  Geplaatst door Naomi
  Graag zou ik iets voor anderen willen doen, omdat het een waardevol gebaar kan zijn. Daarnaast kan vrijwilligerswerk erg leerzaam zijn op andere manieren dan wat je werk/opleiding je leert. Lees meer
 • Profielfoto van Fay

  Aanbod van Fay

  Geplaatst door Fay
  Hello! My name is Fay, 27 years old and my main languages are Dutch and English. I’d like to offer my help to women, families or/and childeren with any kind of help they need! I have 8 years experien... Lees meer
 • Profielfoto van Maurits

  Aanbod van Maurits

  Geplaatst door Maurits
  Omdat ik ziek thuis zit en en niet aan het werk kan, maar heel graag weer wat wil doen. Lees meer
1 2 3 4 Volgende

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.