Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Amanda

  Aanbod van Amanda

  Geplaatst door Amanda
  Ik doe graag iets voor een ander en wil graag mensen leren kennen omdat ik hier nog niet lang woon Lees meer
 • Profielfoto van Sindy

  Aanbod van Sindy

  Geplaatst door Sindy
  Hoi, ik ben Sindy. Ik werk ik de horeca dus zit ik op het moment thuis door de corona. Ik zou graag iets willen betekenen voor jullie. Ik ben behulpzaam goed in sociale contacten. En ben bereid om all... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 367 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Shayna

  Aanbod van shayna

  Geplaatst door Shayna
  Mijn naam is Shayna, 22 jaar. Ik zeg eigenlijk al jaren dat als ik tijd over zou hebben, ik dat zo graag zou willen besteden aan eenzame ouderen. Nu heb ik o.a. door covid 19 in gezien dat ik daa... Lees meer
 • Profielfoto van Mohadesah

  Aanbod van Mohadesah

  Geplaatst door Mohadesah
  Anderen helpen is altijd iets geweest waar ik mezelf mee bezig wil houden. Ik zou graag cliënten de juiste hulp willen bieden. Op deze manier is de cliënt tevreden en ik! Lees meer
 • Profielfoto van Antine

  Aanbod van Antine

  Geplaatst door Antine
  Ik werk als gehandicapten begeleider en ik heb ervaring met autisme. Ik heb jaren een eigen paard gehad en ik heb een moestuin. Ik wil graag een dagdeel per week aan de slag als vrijwilliger. Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Ik zag een vraag en wil gerust af en toe iemand helpen als iemand een hulp vraag heeft. Lees meer
 • Profielfoto van Tygo

  Aanbod van Tygo

  Geplaatst door Tygo
  Ik vind het helpen van mensen erg leuk. Ook wil wat meer uit huis en meer onder de mensen zijn. Ik wil vooral de oudere meer helpen Lees meer
 • Profielfoto van Anthon

  Aanbod van Anthon

  Geplaatst door Anthon
  Goedendag Ik heb voor 26 uur per week een dagbesteding nodig.Ben een nette man en ben in detentie in Heerhugowaard. Vanaf januari 2021 ben ik als vrijwilliger beschikbaar,Reclassering leeuwarde... Lees meer
 • Profielfoto van Cynthia

  Aanbod van Cynthia

  Geplaatst door Cynthia
  ... neem contact met me op en ik kan toelichten wat ik voor je kan doen en waar mijn mogelijkheden en beperkingen liggen Lees meer
 • Profielfoto van Linda

  Aanbod van Linda

  Geplaatst door Linda
  Door een burn-out en door alle Corona maatregelen zit ik al een tijdje aan huis gekluistert en begint de eenzaamheid toe te slaan. Door een ander te helpen, kom ik weer buiten, maak sociale contacten ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.