Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Joshua

  Aanbod van Joshua

  Geplaatst door Joshua
  Ik ben joshua 42 jaartjes oud heb 22 jaar in de kleinmetaal gewerkt en zit nu ongeveer een half jaar thuis zou graag iets anders willen doen iets dankbaarder en sociaal werk en hoop dat hier te vinden... Lees meer
 • Profielfoto van Ahmad

  Aanbod van Ahmad

  Geplaatst door Ahmad
  Ik ben in mijn thuisland (Syrië) ruim 30 jaar timmerman geweest. Ik wil graag wat vrijwilligerswerk doen binnen mijn vakgebied. Hoofddoel is contact hebben met mensen om beter Nederlands te kunnen spr... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 277 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Ik heb een onderwijsachtergrond, zowel regulier als speciaal onderwijs, en wil graag iets doen voor nieuwkomers in Nederland op het gebied van taal of het helpen bij huiswerk of wegwijs maken in ons l... Lees meer
 • Profielfoto van Maurice

  Aanbod van Maurice

  Geplaatst door Maurice
  Bij tijd en gelegenheid, ben ik de beroerdste niet om iemand te helpen. Wie goed doet, goed ontmoet ! Lees meer
 • Profielfoto van Corinda

  Reiki

  Geplaatst door Corinda
  Heeft u interesse in een foto reading, reiki behandeling of een ontspanbende reading met healing.dan bent u van harte welkom Lees meer
 • Profielfoto van Floor

  Aanbod van Floor

  Geplaatst door Floor
  Vanuit de opvoeding ben ik niet anders gewend dan dat iemand helpen niets kost en alleen maar oplevert. Gezelschap. Vriendschap. Glimlach. En vooral voor die glimlach doe ik een hoop! Koffie? Thee?... Lees meer
 • Profielfoto van Nel

  Aanbod van Nel

  Geplaatst door Nel
  Graag wil ik iets voor een ander wil betekenen. Ik heb veel ervaring in de horeca als gastvrouw en wil mijn kennis en ervaring graag inzetten. Men vindt mij sociaal en communicatief. Lees meer
 • Profielfoto van Ilse

  Aanbod van Ilse

  Geplaatst door Ilse
  hallo ik ben ilse 26 jaar en woon in heerhugowaard. ik help graag andere die het moeilijk vinden om het zelf te doen of gewoon niet meer zelf kunne doen en vindt dan fijn om mijn hulp aan te bieden. ... Lees meer
 • Profielfoto van Erwin

  Aanbod van Erwin

  Geplaatst door Erwin
  50 jarige single man wil van 2020 een mooi jaar maken ! Lees meer
 • Profielfoto van Ashley

  Aanbod van Ashley

  Geplaatst door Ashley
  Ik ben een grote honden liefhebber! Vaak hoor ik dat mensen opzoek zijn een oppas voor de hond vanwege werk. Dit betekent vaak dat de hond overdag alleen thuis zit. Graag wordt ik een oppas van een li... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.