Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Danielle

  Aanbod van Danielle

  Geplaatst door Danielle
  Ik heb 3 jaar als gastvrouw gewerkt en mensen kunnen helpen altijd een leuke uitdaging gevonden door alleen al soms een luisterend oor te bieden of te helpen waar de hulpvraag naar stond. Ik ben zelf ... Lees meer
 • Profielfoto van Anja

  Aanbod van Anja

  Geplaatst door Anja
  Omdat ik afgekeurd ben, heb ik tijd over om me nuttig te maken voor iemand die dat nodig heeft. Ik sta voor heel veel open, samen boodschappen doen, voorlezen, de nederlandse taal leren, of gewoon een... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 367 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Daan

  Aanbod van Daan

  Geplaatst door Daan
  Om andere mensen te kunnen helpen en te kunnen ondersteunen waarbij ze eventueel hulp bij nodig Lees meer
 • Profielfoto van Margot

  Aanbod van Margot

  Geplaatst door Margot
  Mijn naam is Margot en ben woonachtig in Heerhugowaard en heb twee lieve honden. Ik vind het leuk om te wandelen, koken, en gezelligheid met andere mensen. Ik ben momenteel bij huis en zou graag i... Lees meer
 • Profielfoto van Jessica

  Aanbod van Jessica

  Geplaatst door Jessica
  Ik ben momenteel herstellende van een burn-out en ben opzoek naar iets om mijn belastbaarheid en structuur weer op te bouwen! Het lijkt mij leuk om creatieve dingen te ondernemen, met in het beginse... Lees meer
 • Profielfoto van Klaas

  Aanbod van Klaas

  Geplaatst door Klaas
  woon sinds kort in Heerhugowaard en wil graag ook hier weer vrijwilligerswerk doen wil mezelf nuttig maken en beschik over voldoende vrije tijd Lees meer
 • Profielfoto van Ron

  Aanbod van Ron

  Geplaatst door Ron
  Ik ben sinds kort woonachtig in Heerhugowaard en wil mensen leren kennen om samen dingen te ondernemen zoals wandelen, fietsen, een praatje etc.???????? Lees meer
 • Profielfoto van Michael

  Aanbod van Michael

  Geplaatst door Michael
  Mij naam is Michael Werk op dit moment als begeleider met mensen die weer in de arbeidsmarkt moeten en begeleid hun in hun werkzaamheden. Ik zou daarnaast graag mij bijdragen in de gehandicapte... Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Ik heb een onderwijsachtergrond, zowel regulier als speciaal onderwijs, en wil graag iets doen voor nieuwkomers in Nederland op het gebied van taal of het helpen bij huiswerk of wegwijs maken in ons l... Lees meer
 • Profielfoto van Necati

  Aanbod van necati

  Geplaatst door Necati
  İk woon in heerhugowaard AZC. ik wil nederlands praten en ik wil andere mensen helpen Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.