Direct naar de inhoud van deze pagina

Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Elma

  Aanbod van Elma

  Geplaatst door Elma
  Ik ben een gepensioneerde lerares Nederlands, die het leuk vindt af en toe iets nuttigs in de samenleving te doen. Mijn hobby's zijn: lezen, reizen, computeren. Lees meer
 • Profielfoto van Gabriëlle

  Aanbod van Gabriëlle

  Geplaatst door Gabriëlle
  Mijn naam is Gabriëlle. Ik ben docente Nederlands en geschiedenis op een middelbare school in Alkmaar. Ik wil mensen die de Nederlandse taal lastig vinden graag helpen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 246 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Ik heb een onderwijsachtergrond, zowel regulier als speciaal onderwijs, en wil graag iets doen voor nieuwkomers in Nederland op het gebied van taal of het helpen bij huiswerk of wegwijs maken in ons l... Lees meer
 • Profielfoto van Marlise

  Aanbod van Marlise

  Geplaatst door Marlise
  Ik ben opzoek naar vrijwilligers werk. Om ook me zelf bezig te houden. Zit nu even zonder werk. Wil nieuwe ervaringen opdoen. Lees meer
 • Profielfoto van Suly

  Aanbod van Suly

  Geplaatst door Suly
  ik zou graag voor een ander koken dat vind ik gewoon erg leuk om te doen. en eten serveren Lees meer
 • Profielfoto van Ravel

  Aanbod van Ravel

  Geplaatst door Ravel
  Ik ben Ravel, Ik ben 20 jaar oud. ik weet redelijk veel over computers, telefoons en andere elektronica en wil daarom graag helpen. ik ben een beleefd, vriendelijk en erg geduldig persoon. als u... Lees meer
 • Profielfoto van Noura

  Aanbod van Noura

  Geplaatst door Noura
  Thuis kook ik bijna altijd voor mn familie, die vinden dit ook erg lekker. Graag zou ik dit ook voor andere mensen willen doen omdat ik ervan geniet als ik mensen kan helpen maar voornamelijk als ze v... Lees meer
 • Profielfoto van Tanja

  Aanbod van Tanja

  Geplaatst door Tanja
  Ik begeleid kinderen/tieners met hun huiswerk (plannen, overhoren, leren leren) . Daarnaast geef ik bijlessen aan kinderen van de basisschool (taal en rekenen) en begeleid ik kinderen op verschillende... Lees meer
 • Profielfoto van Anne-Marie

  Aanbod van Anne-Marie

  Geplaatst door Anne-Marie
  Nu ik een tijdje gepensioneerd ben, is er ruimte voor meer betrokkenheid met de maatschappij. Ik ben 40 jaar werkzaam geweest als leerkracht in de onderbouw van het Basisonderwijs. Ik ben maximaal v... Lees meer
 • Profielfoto van Axel

  Aanbod van Axel

  Geplaatst door Axel
  Tegenwoordig doen te weinig mensen iets voor elkaar en dat moet veranderen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.