Direct naar de inhoud van deze pagina

Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Anouk

  Aanbod van Anouk

  Geplaatst door Anouk
  Graag zou ik een ander willen helpen omdat ik hiervan een voldaan gevoel krijg. Omdat ik daarmee bijdraag aan de maatschappij. Ook kan ik hiermee mijn Nederlands versterken omdat ik thuis veel Engels ... Lees meer
 • Profielfoto van Hanifi

  Aanbod van Hanifi

  Geplaatst door Hanifi
  Mensen helpen vind ik erg leuk en ben heel blij wanneer ik iemand helpt en dan hoor het woord dankjewel! Dit betekent voor mij veel. Ook met mensen communiceren gezellig praten...???? Eventje mijzel... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 246 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Nel

  Aanbod van Nel

  Geplaatst door Nel
  Graag wil ik iets voor een ander wil betekenen. Ik heb veel ervaring in de horeca als gastvrouw en wil mijn kennis en ervaring graag inzetten. Men vindt mij sociaal en communicatief. Lees meer
 • Profielfoto van Marcel

  Aanbod van Marcel

  Geplaatst door Marcel
  Het lijkt mij oa leuk die maaltijden rond te brengen , tafels te dekken etc . ik heb daar al enige ervaring in en wil dat uitbreiden . Lees meer
 • Profielfoto van Corinda

  Reiki

  Geplaatst door Corinda
  Heeft u interesse in een foto reading, reiki behandeling of een ontspanbende reading met healing.dan bent u van harte welkom Lees meer
 • Profielfoto van Corinda

  Complementaire zorg

  Geplaatst door Corinda
  Heeft u altijd al interesse gehad in de alternatieve geneeswijze maar vind u het te kostbaar dan kan ik u misschien tegen laagdrempelig tarief wel deze mogelijkheid aanbieden. Lees meer
 • Profielfoto van Joshua

  Aanbod van Joshua

  Geplaatst door Joshua
  Ik ben joshua 42 jaartjes oud heb 22 jaar in de kleinmetaal gewerkt en zit nu ongeveer een half jaar thuis zou graag iets anders willen doen iets dankbaarder en sociaal werk en hoop dat hier te vinden... Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door Jan
  Ik ben dus Jan, 28 jaar oud en ben woonachtig in Heerhugowaard. Ik ben docent bij het Horizon College in Heerhugowaard en ik zou graag anderen willen helpen waardoor ik er zelf ook even tussenuit kan.... Lees meer
 • Profielfoto van Jesse

  Aanbod van Jesse

  Geplaatst door Jesse
  Ik ben zelf vrij goed in wiskunde, natuurkunde, scheikunde en economie en ik merk dat veel mensen daar moeite mee hebben door dat ze niet op de juiste manier ondersteund worden. Ik snap de logica acht... Lees meer
 • Profielfoto van Jolien

  Aanbod van Jolien

  Geplaatst door Jolien
  beschikbaarheid in overleg. graag niet te ver van huis Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.