Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Ik heb een onderwijsachtergrond, zowel regulier als speciaal onderwijs, en wil graag iets doen voor nieuwkomers in Nederland op het gebied van taal of het helpen bij huiswerk of wegwijs maken in ons l... Lees meer
 • Profielfoto van Marin

  Aanbod van Marin

  Geplaatst door Marin
  Ik ben een sportief eb creatief persoon en sta open om verschillende activiteiten te ondernemen. Ik heb nog wel een kleintje van 1 jaar, dus de activiteiten zullen plaats vinden samen met mijn zoon Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 341 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  Ik heb een winkel en wil me graag nuttig maken en voldoening krijgen wat ik doe en rij graag in auto en ben smorgens en savonds inzetbaar Lees meer
 • Profielfoto van Nata

  Huishoudelijk

  Geplaatst door Nata
  Hoi! Ik ben op zoek naar schoonmaak werk in Heerhugowaard. Ik heb veel ervaring en tijd doordeweeks .Ik kan ook koken of boodschappen doen . Lees meer
 • Profielfoto van Nienke

  Aanbod van Nienke

  Geplaatst door Nienke
  Hallo, ik ben Nienke en ik ben 17 jaar. Misschien te jong in uw ogen om iemand te kunnen helpen maar het is wat ik met heel mijn hart wil. Ik wil een steentje bijdragen in het leven van iemand die het... Lees meer
 • Profielfoto van Jacq

  loopgroepje/gezelligheid

  Geplaatst door Jacq
  voor de corona waren we net een loop/wandelgroepje begonnen en wil nu dit opnieuw gaan doen. We houden ons wel aan de regel van anderhalve meter. Wie doet er mee?? Lees meer
 • Profielfoto van Sue Anne

  Aanbod van Sue Anne

  Geplaatst door Sue Anne
  Ik ben een sportkunde student en zit op dit moment thuis. Ik zou graag iets voor iemand willen betekenen en u graag helpen. Ik zou boodschappen kunnen doen, u huisdieren kunnen uitlaten of een ander k... Lees meer
 • Profielfoto van Simone

  Aanbod van Simone

  Geplaatst door Simone
  Ik ben Simone, 28 jaar oud en ik woon in Heerhugowaard. Momenteel ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg, ik heb het daar heel erg naar mijn zin en ben naast mijn werk op zoek naar een andere leuke u... Lees meer
 • Profielfoto van Wim

  Eenvoudige taalhulp DU, EN

  Geplaatst door Wim
  Heb in mijn werkzame leven dagelijks Duits en Engels gesproken en geschreven en nog steeds; in mindere mate Frans en ook, hoewel weinig, Spaans. Wil graag assisteren anderen hierin wegwijs te maken. Lees meer
 • Profielfoto van Evert

  Aanbod van Evert

  Geplaatst door Evert
  Ik ben sinds december 2018 met pensioen maar ik voel me geroepen om nog in mijn vele vrije tijd hulp te bieden waar mogelijk is als vrijwilliger. Ook voor de sociale kontakten. Ik ben vrijgezel (sche... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.