Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Martine

  Aanbod van Martine

  Geplaatst door Martine
  Ik mag mijn eigen werk niet uitvoeren, en wil graag iets doen voor iemand anders in de periode dat de lockdown nog duurt. Zelf heb ik een hond en een kat, dus dieren ben ik gewend. Lees meer
 • Profielfoto van Anne

  Aanbod van Anne

  Geplaatst door Anne
  In verband met corona heb ik de aankomende tijd erg veel vrije tijd. Ik wil graag iets nuttigs met mijn tijd doen en bedacht mij toen dat ik graag anderen zou willen helpen. Zeker in deze tijd waarbij... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 367 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van فادي

  I want to work because I am learning the language

  Geplaatst door فادي
  I want to work because I am learning the languageI work in home painting, wood and decorationInterior paint Lees meer
 • Profielfoto van Anneke

  Aanbod van Anneke

  Geplaatst door Anneke
  Ik werk nu als vrijwilliger bij de bibliotheek, sta achter de servicebalie, zet boeken weer op zijn plek en help bij het taalcafé. Vanaf 1 september ben ik ook beschikbaar bij het informatiepunt digit... Lees meer
 • Profielfoto van Brian

  Aanbod van Brian

  Geplaatst door Brian
  Ik heb 23 jaar in de zorg gewerkt. Ook met kinderen en gehandicapten heb ik ervaring. Graag wil ik nu wat voor een ander betekenen. Heb vele hobby's; Theater bioscoop winkelen wandelen. Ik hoop dat i... Lees meer
 • Profielfoto van Gerda

  Aanbod van Gerda

  Geplaatst door Gerda
  Wisselwerking iets doen voor anderen - contacten en voldoening voor mezelf Lees meer
 • Profielfoto van Bahman

  Aanbod van Bahman

  Geplaatst door Bahman
  Ik ben heel blij als ik help iemand of oud en niet gezond. Lees meer
 • Profielfoto van Johan

  Aanbod van Johan

  Geplaatst door Johan
  Mijn naam Johan. Ik ben 36 jaar oud en kom uit Heerhugowaard. Ik wil graag mensen helpen bij hun huishoudelijke taken of andere activiteiten waar ze zelf moeite bij hebben en ze indien daar mogelijk t... Lees meer
 • Profielfoto van Adriaan

  Aanbod van Adriaan

  Geplaatst door Adriaan
  hulp bij klussen, wandelen, licht tuinwerkzaamheden, Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  We zouden graag uw hond willen uitlaten. Tot half februari ben ik met vaderschapsverlof. Door Corona kan ik niet veel met de baby doen dus we lopen lekker veel rondjes in de wijk. Zullen we uw hond ui... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.