Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Marga

  Aanbod van Marga

  Geplaatst door Marga
  Is me met de paplepel mee gegeven. We leven niet alleen op deze planeet. Met elkaar de wereld wat vriendelijker en leuker maken, is voor mij een vanzelfsprekendheid. Niet in grote gebaren, maar, het z... Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Ik zag een vraag en wil gerust af en toe iemand helpen als iemand een hulp vraag heeft. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 277 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Reginald

  Bordspellen

  Geplaatst door Reginald
  Altijd in voor een (avondje) bordspelletjes. Lees meer
 • Profielfoto van Reginald

  Aanbod van Reginald

  Geplaatst door Reginald
  Ik hoor vaak van mensen dat ze bang zijn om een lampje te vervangen of een stopcontact aan te leggen. Daar kan ik hulp bij bieden. Lees meer
 • Profielfoto van Evert

  Aanbod van Evert

  Geplaatst door Evert
  Ik ben sinds december 2018 met pensioen maar ik voel me geroepen om nog in mijn vele vrije tijd hulp te bieden waar mogelijk is als vrijwilliger. Ook voor de sociale kontakten. Ik ben vrijgezel (sche... Lees meer
 • Profielfoto van Brian

  Aanbod van Brian

  Geplaatst door Brian
  Ik heb 23 jaar in de zorg gewerkt. Ook met kinderen en gehandicapten heb ik ervaring. Graag wil ik nu wat voor een ander betekenen. Heb vele hobby's; Theater bioscoop winkelen wandelen. Ik hoop dat i... Lees meer
 • Profielfoto van Wim

  Eenvoudige taalhulp DU, EN

  Geplaatst door Wim
  Heb in mijn werkzame leven dagelijks Duits en Engels gesproken en geschreven en nog steeds; in mindere mate Frans en ook, hoewel weinig, Spaans. Wil graag assisteren anderen hierin wegwijs te maken. Lees meer
 • Profielfoto van Ron

  Aanbod van Ron

  Geplaatst door Ron
  Ik heb tijd over en het lijkt mijn leuk om wat mensen te helpen als dat kan . Ik heb een auto Ik heb verstand van audio Ik heb verstand van klusjes in en rondom het het huis Ik heb verstand van ... Lees meer
 • Profielfoto van Jacq

  wandel/loop groep

  Geplaatst door Jacq
  we hebben een wandelgroepje opgezet. Om leuke en mooie sportieve wandelingen te maken. Zaterdag hebben we met 5 mensen van buuv gelopen in schoorl (we hebben een groepsapp). Loop je ook mee??? Gemidde... Lees meer
 • Profielfoto van Ferdie

  Aanbod van Ferdie

  Geplaatst door Ferdie
  ik ben een 37 jarige jongenman die zo nu en dan wel iets voor of met een iets wil gaan doen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.