Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Катя

  Aanbod van Катя

  Geplaatst door Катя
  Ik was te lang met kinderen gesloten. Ik wil even terug naar de gemeenschap )) Ik zie dat als opstapje om verder werk vinden Lees meer
 • Profielfoto van Brian

  Aanbod van Brian

  Geplaatst door Brian
  Ik heb 23 jaar in de zorg gewerkt. Ook met kinderen en gehandicapten heb ik ervaring. Graag wil ik nu wat voor een ander betekenen. Heb vele hobby's; Theater bioscoop winkelen wandelen. Ik hoop dat i... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 338 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Sanne

  Aanbod van Sanne

  Geplaatst door Sanne
  Ik wil graag iets voor anderen doen Lees meer
 • Profielfoto van Miranda

  Aanbod van Miranda

  Geplaatst door Miranda
  Zelf hebben wij ervaren hoe het is om kwetsbaar te zijn, hoe blij je dan bent met de hulp die je nodig hebt. Hoe alleen je jezelf kan voelen bij (langdurige) ziekte of andere beperkingen waardoor fami... Lees meer
 • Profielfoto van Nathalie

  ACTIVITEITEN on tour

  Geplaatst door Nathalie
  Eenzaam,alleengaand of wil je liever met een groepje activiteiten ondernemen dan alleen.kortom heb je behoefte aan gezelligheid met andere mensen? meld je dan aan hier of op onze faceboek groep date o... Lees meer
 • Profielfoto van Nathalie

  On Tour

  Geplaatst door Nathalie
  Wil je nieuwe mensen ontmoeten ? Heb je behoefte aan dating ? Of wil je gewoon leuke activiteiten doen met andere mensen op vriendschappelijke wijze? Meld je dan aan.we starten aankomende 30 juni a.s.... Lees meer
 • Profielfoto van Margo

  Aanbod van Margo

  Geplaatst door Margo
  Ik zou graag weer iets willen betekenen voor de maatschappij. Mijn capaciteiten liggen op het juridische, financiële vlak. Ik heb daar ook ruime ervaring mee. Lees meer
 • Profielfoto van Louise

  Aanbod van Louise

  Geplaatst door Louise
  Heb veel ervaring met vrijwilligerswerk eerst bij Zuyder Waert toen bij de Zonnebleoem,ook bij Hugo Oord nog steeds als muziek draaien samen met een vriendin,maar door Corona ligt dat stil. Dus het l... Lees meer
 • Profielfoto van Marlies

  Hulp bij sollicitatie brief schrijven

  Geplaatst door Marlies
  Vind je het lastig om een goede sollicitatiebrief te schrijven? Ik help je graag. Met een pakkende brief en een fraaie CV. Hulp bij mij thuis. Lees meer
 • Profielfoto van Marieke

  Aanbod van Marieke

  Geplaatst door Marieke
  Altijd leuk om andere te helpen en ondersteunen... zelf ben ik op zoek naar een wandelmaatje Lees meer
Vorige 1 2 3 4 5 6 7

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.